Skip links
De Bakmeesters

Bakmeesters laten zien dat het ook anders kan

Share

Je hebt bakkers én je hebt De Bakmeesters. Achter die laatste naam gaan twee specialisten in  hartige snacks schuil. Remon van den Hout en Martijn Donkers beschikken samen voor de broodnodige kennis en ervaring om hun eigen stempel op de regionale bakwereld te drukken. Ze onderscheiden zich niet alleen door hun assortiment maar ook door hun afzetmarkt. Met De Bakmeesters is het aangenaam kennismaken!

Kwaliteit, creativiteit en originaliteit vieren hoogtij bij De Bakmeesters. De beide bakkers durven het op hun eigen manier te doen en dat legt ze vooralsnog geen windeieren. Want ze mogen dan geen eigen bakkerswinkel hebben: de naam De Bakmeesters is inmiddels al bij heel wat liefhebbers bekend. Als specialisten in hartige snacks – met als speerpunt de overheerlijke worstenbroodjes – bereiken ze een breed publiek. Al het lekkers, naast de worstenbroodjes ook kaasbroodjes, frikandelbroodjes, saucijzenbroodjes en hartige broden, vindt gretig aftrek bij een alsmaar groeiend publiek. Remon en Martijn mogen dan ooit klein begonnen zijn: ze beschikken tegenwoordig over een productielocatie van formaat, in Hedel. En daar hoeft het als het aan de mannen ligt niet bij te blijven.

Andere afzetmarkt

De Bakmeesters kozen voor hun producten bewust voor een andere afzetmarkt. De klant vindt de hartige snacks bijvoorbeeld in kantines van regionale voetbalclubs, maar ook in grand cafés en in tankstations. Eén keer per maand belevert het duo daarnaast ook hun particuliere klanten, iets wat deze groep buitengewoon op prijs stelt. Zo groeit het bedrijf gestaag door. Dat betekent dat De Bakmeesters een flinke professionaliseringsslag aan het maken zijn. Denk daarbij aan een goede website, een  toegankelijke bestelmodule en meer reclame. Remon en Martijn willen immers niet stil blijven staan, maar denken aan groei en dus vooruit.  In dat scenario is er ook ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe producten. De hartige smulbroden zijn daar al een voorbeeld van, maar kijk er niet raar van op wanneer ook een overheerlijke eigen kerststol in het assortiment verschijnt.

Doorgroeien

De ambitie van De Bakmeesters is helder: doorgroeien met lekkere producten en zo op steeds meer plekken een vaste waarde worden. Ze zien nog kansen voldoende  en weten dat hun producten het op één belangrijke punt moeten winnen. Dat is smaak. Alles wat De Bakmeesters maken smaakt naar méér!

De Bakmeesters
Drielseweg 24
5321 NC Hedel
(06) 27 53 89 36
info@bakmeesters.nl

Dit is een artikel uit DB Magazine Editie 2. Het volledige magazine is hier te lezen.